Grape Town Hotel

Ilość osób

MENU DEGUSTACYJNE dla 7 osób / MENU DEGUSTAZIONE

280/os.

Czas trwania degustacji
3,5h (4-40 os.) / 4,5h (40-120 os.)

Wino parowane do każdej potrawy
245/os.

 

 

*Menu degustacyjne należy zarezerwować 7 dni przed planowaną degustacją


Przystawka / Antipasti


Carpaccio z jelenia z serem Grana Padano i kwiatem rukoli
Carpaccio battuto di cervo con grana e frutto di rucola
 
Portobello z aromatem trufli i ziemią z dzikich borowików na mechu lasów lubuskich
Portobello al Profumo di tartufo e terra di porcini su muschio
 
Rabarbar i burak z konfiturą z granatu
Rabarbaro e rapa rossa in confittura di melograno



I Danie / Primi


Risotto z truflami i jadalnym złotem
Risotto al. Tartufo con oro nero e fontina
 
Dekonstrukcja bucatini a’matriciana
Bucatini destruiti A’matriciana



II Danie / Secondi


Perliczka w ziołach z kalafiorem i niebieską marchewką
Quaglia elle erbette aromatiche e sautee di cavolo e carota blu



Deser / Dolce


Beza trzykolorowa ze spumą z mango
Meringa tricolore con spuma al mango



* Alergeny